O NAMA

Firma I-TERM d.o.o. je nastala 3.6.2008. u Rijeci registrirana za klimatizaciju i grijanje. Mnoge kolege i korisnici naših usluga ne znaju ime firme već mene kao Jasmina Begovića koji sam vlasnik, majstor, izvođač radova. To je bili vrijeme početka svjetske krize gdje su se mnoge firme zatvorile. Mi smo se uspjeli probiti i dokazati kao pouzdana mala firma koja svojim ulaganjem u znanje, opremu, alate, radom preživjela i opstala.

Poslovni partneri smo sa mnogim  proizvođačima opreme centralnog grijanja svih vrsta, solarnih sustava, klimatizacije, ventilacije, vodoinstalacije.

Velika promjena se dešava u svijetu iza ove velike krize gdje svi svjetski proizvođači osviješteni ekološki, neki i prije krize, počinju raditi proizvode koji sve više zadovoljavaju sve veće i veće ekološke norme potrošnje i normi ispuštanja  plinova štetnih za okoliš, koje su nametnute od strane svjetskih organizacija koje prate i daju certifikate za ekološku učinkovitost tih istih proizvoda. Tako dolazimo na temu dizalica toplina i klimatizacijskih sustava koje su zadnjih  30 godina u svijetu a i kod nas isto zadnjih 15 godina dobile na značaju jer su nadasve najbolje ekološki i učinkom prihvaćene na tržištu.

Gdje smo 2015 godine na Tehničkom fakultetu u Rijeci položili i dobili certifikat s kojim možemo raditi, servisirati, prikupljati, ugrađivati i raditi sa radnim tvarima u nepokrentim rashladnim uređajima te dizalicama topline.

Mnogi korisnici potražuju klimatizaciju sa ventilacijom koja je učestala u americi već godinama.

Naši poslovni partneri u dobavi opreme s kojima radimo su Petrokov, Mariterm, Termag, Frigo V, FeroTerm, Građa, Bauhaus, Kimikomerc,..

Kako se tržište mijenjalo i sve manje bilo upita za centralna grijanja početkom krize jer su to bili skupi zahvati za investitore, tako da smo pomalo pronalazili poslove oprema kupaona, vodoinstalaterske  radove. U toj branši smo se dobro pokazali i zadobili povjerenje renomiranih brendova i poslovnih partnera za koje smo i danas ovlašteni serviseri za cijelu primorsko goransku i istarsku županiju.

Ti brendovi su HANSGROHE vodeći proizvođač tuš sustava, sve vrste špina za kućanstvo u svijetu. GEBERIT najpoznatiji brend u svijetu za ugradbene kotliće koji mnogima nepoznat ima i najbolje sustave sanitarnih sustava dopreme vode Mepla i odvodnje Silent bb i Db 20 koja je sinonim tihe instalacije odvodnje , te oborinske odvodnje specijalizirane za ravne krovove Pluvia koja do danas nema premca za odvodnju ravni krovova svih veličina. Paffoni kvalitetom i cijenom dostupna talijanska marka špina i tuševa za sva kućanstva. Aquaestil naša marka koja godinama na tržištu stoji za sinonim kvalitete za sve vrste akrilnih tuš kada, hidromasažnih kada, kabina i stupnih šavera. Tece njemački proizvođač koji mnogima nije poznat ali već dugo na tržištu radi vrhunske cijevi, instalacija grijanja, vode, ugradbenih kotlića. Ima tu još vrhunskih proizvođača kupaonskih sustava i opreme s kojima nemamo potpisane ugovore ali radimo za njih servise i reklamacije kao Jacuzzi, Duca, Novellini,…

znanje i iskustvo

Brojevi govore sami za sebe

0
Broj partnera
0
Godina ISkustva
0
Odrađenih Projekata

Ovlašteni smo serviser i montažer za poznate renomirane proizvođače:

 

poslovni partneri u kupaonskom svijetu

Špina , Tim Novak, Nord, Fero Term, Građa, Kimikomerc, …

poslovni partneri za klimatizaciju i ventilaciju

Naši poslovni partneri s kojima već  godinama poslujemo su svjetski poznati za dizalice toplina i klime kao Daikin, Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi, Panasonic a i zadnjih godina i evropski proizvođači su dostigli svjetske kao Viessmann, Vaillant, Bosch, Riello.

poslovni partneri za grijanje i instalacije grijanja

Jedni od velikih partnera u grijanju s kojima radimo godinama su mnogima poznati kao Viessmann, Vaillant, Bosch proizvođači vrhunske opreme plinski bojleri, peći na plin, lož ulje, pelete, odnedavno i dizalice toplina za centralno grijanje i solarnih panela koji služe za dogrijavanje sanitarne vode i potpomaganje sustava centralnog grijanja.

Instalacije za sustave grijanja koristimo vrhunske materijala proizvođača Herc, Uponor, Rotex, Viega, Tece, Geberit, …