PROIZVODI I USLUGE


Proizvodi i usluge

Opremamo i adaptiramo vaše kupaonice kvalitetnim proizvodima – kupaonskim namještajem, slavinama, kadama, tuš kabinama i ostalom opremom za kupaonice. Za svu kupaonsku opremu nudimo montažu.

Dobava i ugradnja , dizalica toplina, klimatizaciskih sustava, VRV sa ventilacijom i rekuperacijom

Bavimo se ugradnjom i montažom solarnih sustava za pripremu potrošne tople vode i potpomaganje sustava grijanja.

Uz solarno grijanje moguće je uštedjeti do 30% energenata za sustav grijanja.

Prosječna površina kolektora u solarnim sistemima je oko 4m2 što rezultira značajnim uštedama energenata na godišnjoj razini. Solarni kolektori prikupljaju solarnu energiju tako da se u solarnim kolektorima zagrijava toplinski medij koju cirkulacijska crpka transportira u spremnik tople vode.

Podno grijanje

Podno grijanje i plafonsko hlađenje je izuzetno komforno jer se toplina ravnomjerno raspoređuje kroz cijelu površinu. Temperatura treba biti za samo nekoliko stupnjeva viša od temperature u prostoriji, a upravo time se eliminiraju zračne struje u prostoru.
Ovo su  najisplativiji sustavi grijanja i hlađenja zbog malog udjela električne energije da bi dobili isti komfor kao kod kasičnih sustava grijanja i hlađenja.
 
Podno grijanje i plafonsko hlađenje je najzdraviji način grijanja odnosno hlađenja jer se bakterije nemaju gdje razvijati kao u začepljenim radijatorima i klimama.

Instalater centralnog grijanje

Nudimo kompletnu ugradnju i projektiranje sustava centralnog grijanja. Zajedno s vama ćemo dizajnirati vaše centralno grijanje, odabrati najekonomičniji sustav grijanja i proizvođače opreme te izraditi troškovnik u skladu s vašim financijskim mogućnostima.

Ovlašteni serviseri

Dugogodišnji ovlašteni serviseri sanitarnih oprema , tuševi, špine, kade, kabine, hidromasaže.

HANSGROHE, GEBERIT, PAFFONI, AQUAESTI, TECE,